FAQs Complain Problems

सूचना

समाचार

मिति २०८१ असार ९ गतेका दिन षडानन्द नगरपालिका दिङ्ला, भोजपुरको दशौं नगर सभा २०८१ द्वारा आगामी आ.व. २०८१/८२ को  लागि वार्षिक नीति तथा कार्यक्रम र  बजेट अधिवेशन सभ्य र भव्य रुपमा सम्पन्न दशौं नगर सभाको झलकहरु !

मेडिकल अधिकृत (आठौं तह) र फार्मेसी सहायक (पाँचौ) पदहरुको लिखित तथा अन्तर्वार्ता परीक्षाको अन्तिम नतिजा प्रकाशन गरिएको सम्बन्धी सूचना ।

मेडिकल अधिकृत (आठौं तह) र फार्मेसी सहायक (पाँचौ) पदहरुका लिखित परीक्षाको नतिजा प्रकाशन तथा अन्तर्वार्ता परीक्षा सञ्चालन सम्बन्धी सूचना !!!

पूर्ण खोप नगरपालिका सुनिश्चितता तथा दिगोपना घोषणा कार्यक्रममा उपस्थित भईदिने बारे सार्वजनिक सूचना !!!

पूर्ण खोप नगरपालिका सुनिश्चितता तथा दिगोपना घोषणा कार्यक्रममा उपस्थित भईदिने बारे सर्वजनिक सूचना !!!

यस षडानन्द नपा वडा नं ६ सतिघाट स्थित अरुण नदीमा सञ्चालित फेरी वर्षायाममा पानीको वहाव बढेको कारण सेवा बन्द हुने व्यहोरा सम्बन्धित सबैमा जानकारीको लागि अनुरोध छ । यसबाट सेवाग्राहीमा पर्न गएको असुविधाप्रति क्षमाप्रार्थी छौं ।

रिक्त पदमा स्थायी शिक्षक सरुवा सम्बन्धी सूचना !!!

षडानन्द नगरपालिका रहेको स्थान